Yritys - tietoa meistä

Yritys - tietoa meistä

Eiri Kehykset Oy on suomalainen perheyritys

Eiri Kehykset Oy on valmistaa laadukkaat valokuvakehykset, jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla käsillä, käyttäen suomalaisia raaka-aineita. Tätä yrityksemme perusarvoa sovelletaan myös alihankkijoittemme toimintaan.

Asiakaspalvelu ja laatu keskiössä

Asiakkaan palvelu, toimitusaikojen pitävyys ja tinkimätön laatu on sisäistetty koko toimintaketjuun. Jokainen kehys tehdään alusta loppuun käsin, jolloin laatua voidaan valvoa läpi valmistusprosessin. Käytämme suomalaisia materiaaleja korkean laatutason varmistamiseksi, aina kun se on mahdollista. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja palvelujamme.

Olemme lahtelainen perheyritys

Eiri Kehykset Oy:n tehdas sijaitsee Lahdessa. Perheyrityksenä toimimme perinteitä vaalien, ja olemme nopeita ja joustavia.

Missio

Teemme laadukkaita ja tyylikkäitä kehyksiä jokaiseen suomalaiseen kotiin ja jatkamme Eirikehys-perinnettä.

Visio

Valokuvat siirtyvät muistitikulta piirongin päälle Eirikehyksissä. Valokuvien kehystäminen on pysyvä sisustustrendi ja arvostettu lahjaidea. Eiri Kehykset Oy tunnetaan Suomessa ja Pohjoismaissa laadukkaista ja tyylikkäistä kehyksistään. Valokuville ja taiteelle valitaan ensisijaisesti Eiri Kehykset Oy:n kehys.

Eiri Kehykset TV-mainos

Teimme kaksi TV-mainosta, jotka pyörivät syksyllä 2014 Pohjanmaan alueella. Videopätkien tunnelma kuvaa hienosti Eirikehysten pitkää historiaa, perhearvojen tärkeyttä sekä asemaa suomalaisten sydämissä. Huumorilla hyöstettynä, tietenkin!


Tiesithän?

Eiri Kehykset Oy on pieni perheyhtiö. Teemme kaikki kehykset käsityönä tilausten mukaan.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

terv. Juha 

Eiri Kehykset historiaa

Eiri Kehykset Oy on perinteikäs perheyhtiö. Juuret ovat 50-luvulla ja Eiri yhtiöissä. Yhtiön perusti kauppaneuvos Eino Riihelä. Yhtiön menestyskausi osuu 70-luvulle, jolloin Eiri oli maan johtava valokuva-alan yritys. Digitalisaation seurauksena toimiala supistui voimakkaasti ja vuonna 2014 kuvavalmistus loppui kokonaan. Kehystenkin valmistus oli loppua, mutta päätin pelastaa sen ostamalla konkurssipesän vuonna 2013. 

Kehyksiä valmistetaan käyttäen niin paljon kotimaisia raaka-aineita, tuotteita ja palveluja kuin mahdollista. Meille on tärkeää työllistää suomalaisia, siitähän me itsekin elämme.

Käsin tehdyt kehykset ovat pitkäikäisiä ja mallisto on pysyvä. Tuotteet ja pakkaukset ovat kierrätettäviä. Käytetty puu on ympäristösertifioitua.

Kehykset valmistetaan tilausten mukaan, teemme varastoon vain puolivalmisteita. Toimitukset pystymme silti hoitamaan muutamassa päivässä, jos on tarpeen niin vaikka seuraavaksi aamuksi!

On mukava tehdä jotain perinteikästä ja arvonsa säilyttävää.